• Danolem Group Kft.

  • +36 (20) 338-8189
    kapcsolat@kkvpalyazat.hu

  • Hétfő - Péntek:
    9:00 - 17:00
    Személyes tanácsadásra várjuk irodánkban.

Kiemelt híreink

Kiemelt híreinkVállalkozásoknak Eszköz Beszerzés - Fedezet maga az Eszköz - 0%-os hitel,akár induló KKV-nak is!

VÁLLALKOZÁSOKNAK ESZKÖZ BESZERZÉS - FEDEZET MAGA AZ ÚJ ESZKÖZ - 0%-OS HITEL,AKÁR INDULÓ KKV-NAK IS!

Tovább...


MNB Növekedési Hitel Program III. 2,5%-os kamat mellett juthat KKV méretű vállalkozása beruházási célú finanszírozáshoz forint és euro devizanemben.

- Kamata maximum 2,5% lehet, és nem változik meg a hitel futamideje alatt. Ezért nagy előnye, hogy előre meg tudjuk tervezni a kiadásainkat, és ezek szerint be tudjuk osztani a pénzünket, ellentétben a deviza hitellel, melyeknél a vállalkozás kiadása általában megnő az árfolyam és a kamat változása miatt. -A kamat futam ideje alatt tehát fix törlesztőrészlettel számolhatunk. A kamatba beletartozik a hitel megkötéséhez szükséges kiadások nagy része . -A Növekedési Hitelprogramon keresztül igényelt hitel összege minimum 3.000.000 Ft, maximum 1.000.000.000 Ft. -A hitel futamideje 3-10 év között van.

Tovább...


GINOP-8.1.1-16 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása

A vállalkozások K+F+I beruházásainak előmozdítása, különös tekintettel:  az intelligens specializáció elveinek megfelelő termék- és szolgáltatásfejlesztésre, a technológiaátadásra, a társadalmi innovációra, az öko-innovációra és a közszolgálati alkalmazásokra irányuló beruházások, továbbá  a technológiai és ipari kutatás, a kísérleti programok, a korai termékhitelesítési intézkedések, az alaptechnológiák fejlett gyártási kapacitásának és próbagyártásának támogatása. Egy évet lezárt mérleggel rendelkezik 150 milliótól - 3 milliárdig Új cégek maximum 150 millióig Vidéki telephellyel rendelkező cégek pályázhatnak.

Tovább...


Gyakornoki program Cégeknek - pályakezdők támogatására

Bővítse cégét vegyen fel Gyakornokokat vidékre 100% támogatással, Bp környékén 80% támogatással

Tovább...


Vállalkozásoknak Eszköz Beszerzés - Fedezet maga az Eszköz - 0%-os hitel,akár induló KKV-nak is!

0% THM hitel Eszköz beszerzés - pályázati hitel induló vállalkozásoknak is 25 - 150 millió forintig. Fejlessze cégét 0% THM-es hitelből

Tovább...


Informatikai cégeknek - Digitális Jólét Pénzügyi Program - hitelprogram

Pályázzon velünk a „Digitális Jólét Pénzügyi Program- hitelprogram” -ra 0%-os, legfeljebb 200 millió forint összegű uniós forrású hitelt igényelhetnek digitális fejlesztéseikhez a hazai kis- és közepes, illetve startup vállalkozások. Az uniós forrásból, a hitelt – bizonyos kereteken belül - tárgyi eszköz beszerzésre, szolgáltatási tevékenységekhez kapcsolódó költségekre és díjakra, jogi, közjegyzői és szabadalmi költségekre, hazai kiállításon, vásáron való részvétel költségeire, külpiaci terjeszkedést segítő szolgáltatások vásárlására, a projekt szakmai megvalósításában közreműködő munkatársak személyi jellegű ráfordításaira, útiköltségre, kiküldetési költségre, vagy akár irodabérlésre is igénybe lehet venni. A hitelből finanszírozni tervezett projekteknek illeszkedniük kell a DJP stratégiai céljaihoz, a megvalósíthatóság és a finanszírozhatóság szempontjait mérlegelve.

Tovább...MFB Kisfaludy Turizmus-fejlesztési Hitelprogram

Hitelprogram célja: A Hitelprogram célja a kormányzati stratégia szerinti turizmusszakmai feladatok MTÜ általi integrált végrehajtásához kapcsolódva, olyan kedvező árazású finanszírozás biztosítása, amely hatékonyan hozzájárul a magyar turizmus minőségi fejlesztéséhez, versenyképességének növeléséhez, meglévő szerepének erősítéséhez, s ezen keresztül hazánk turisztikai vonzerejének növeléséhez azáltal, hogy Magyarország területén megvalósuló turisztikai beruházások finanszírozásával elősegíti a kereskedelmi szálláshelyek szolgáltatásainak fejlesztését, új kapacitások létrehozását, meglévő kapacitásaik bővítését, kihasználtságuk javítását, illetve a szálláshely működéséből származó árbevételeknek a növelését, továbbá a hazai vendéglátóhelyek infrastruktúrájának fejlesztését, új turisztikai attrakciók létrehozását, meglévők fejlesztését, rendezvényszervezéshez szükséges beruházások megvalósítását.

Tovább...


Meghosszabbított határidők Balaton és Sopron-Fertő pályázatainál! (Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program)

Balaton és a Sopron-Fertő kiemelt turisztikai fejlesztési térségek szállodafelújítási és szálloda, panzió-létesítési pályázatainak beadási határideje 2018. április 16-ra módosult.

Tovább...


Módosult a Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára című felhívás

A felhívás fő célja, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége. A felhívás kiemelt célja, hogy minél többen férjenek hozzá a munkahelyi tanulási lehetőségekhez, akik a munkaerő-piacon maradáshoz szükséges kompetenciák fejlesztésére szorulnak.

Tovább...


Módosult a Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében című felhívás

2018 február 28. Értesítjük a Tisztelt támogatást igénylőket, hogy módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében” című (GINOP-2.1.2-8.1.4-16 kódszámú) felhívás.

Tovább...


Megnyitott a Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása c. pályázat!

Magyarország Kormányának Felhívása a kis- és középvállalkozásoknak, a primer energiafelhasználás csökkentés, valamint megújuló energiaforrás-felhasználás növelése által az üvegházhatást okozó gázok kibocsátás csökkentésének megvalósítása érdekében.

Tovább...


Módosult a Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis és középvállalatok munkavállalói számára című felhívás

Értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis és középvállalatok munkavállalói számára ” című (GINOP-6.1.6-17 kódszámú) felhívás módosult. 2018 február 14.

Tovább...


Módosult a Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára című felhívás

Értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára ” című (GINOP-6.1.5-17 kódszámú) felhívás módosult. 2018 február 14.

Tovább...


Vállalati komplex infokommunikációs szolgáltatások támogatása

Webportál, webáruház, számítástechnikai eszközök! Vállalkozások hatékonysága, jövedelemtermelő képességének erősítése - akár 24 millió Ft vissza nem térítendő támogatás és kedvező kamatozású kölcsön kombinációjával. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege 1 millió és 24 millió Ft között, az igényelhető kölcsön összege 1,25 millió Ft és 37,5 millió Ft között lehet, úgy, hogy az igényelhető kölcsön összegének meg kell haladnia a vissza nem térítendő támogatás összegét. A vissza nem térítendő támogatás mértéke maximum a projekt elszámolható költségének 40%-a lehet.

Tovább...


Vállalkozásfejlesztési Hitel

Vállalkozásfejlesztési Hitel néven mikro-, kis- és középvállalkozások számára, melynek keretében csekély összegű (de minimis) támogatási kategóriában finanszíroz beruházásokat elsősorban ingatlanfedezet mellett.

Tovább...


Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogram termékdokumentációja

Gyártó és termelő eszközök beszerzésére, informatikai fejlesztésekre is felhasználható konstrukcióval vállalkozása a legújabb technológiákkal dolgozhat. Ez egyszerre teheti cégét hatékonyabbá, és emelheti profitot. További információért kattintson vagy keresse kollégáinkat.

Tovább...
Kapcsolat

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal! Hívja telefonszámunkat hétköznaponként 9:00-17:00-ig.

+36 (20) 338-8189