• Danolem Group Kft.

  • +36 (20) 338-8189
    kapcsolat@kkvpalyazat.hu

  • Hétfő - Péntek:
    9:00 - 17:00
    Személyes tanácsadásra várjuk irodánkban.

Kiemelt híreink

Kiemelt híreinkOrszágosan megnyitott energetikai pályázatunk

A folyamatosan jelentkező gáz és villanyszámlák ideje lejárt! Az Európai Unió támogatásainak köszönhetően megújultak a közintézmények (Iskolák, Óvodák, Hivatalok), folyamatosan fejlesztenek a vállalkozások és már a lakosságnak is elérhetőek a támogatások. A folyamatosan jelentkező gáz és villanyszámlák ideje lejárt! Tudta, hogy egy átlagos családi ház évente ~ 400.000 Ft-ot költ energiára? Mit szólna ha csak a felét kellene fizetnie és 200.000 Ft-ot másra fordíthatna miközben több millió forinttal növeljük ingatlanja értékét?

Tovább...


MFB Kisfaludy Turizmus-fejlesztési Hitelprogram

Hitelprogram célja: A Hitelprogram célja a kormányzati stratégia szerinti turizmusszakmai feladatok MTÜ általi integrált végrehajtásához kapcsolódva, olyan kedvező árazású finanszírozás biztosítása, amely hatékonyan hozzájárul a magyar turizmus minőségi fejlesztéséhez, versenyképességének növeléséhez, meglévő szerepének erősítéséhez, s ezen keresztül hazánk turisztikai vonzerejének növeléséhez azáltal, hogy Magyarország területén megvalósuló turisztikai beruházások finanszírozásával elősegíti a kereskedelmi szálláshelyek szolgáltatásainak fejlesztését, új kapacitások létrehozását, meglévő kapacitásaik bővítését, kihasználtságuk javítását, illetve a szálláshely működéséből származó árbevételeknek a növelését, továbbá a hazai vendéglátóhelyek infrastruktúrájának fejlesztését, új turisztikai attrakciók létrehozását, meglévők fejlesztését, rendezvényszervezéshez szükséges beruházások megvalósítását.

Tovább...


Meghosszabbított határidők Balaton és Sopron-Fertő pályázatainál! (Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program)

Balaton és a Sopron-Fertő kiemelt turisztikai fejlesztési térségek szállodafelújítási és szálloda, panzió-létesítési pályázatainak beadási határideje 2018. április 16-ra módosult.

Tovább...


Módosult a Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára című felhívás

A felhívás fő célja, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége. A felhívás kiemelt célja, hogy minél többen férjenek hozzá a munkahelyi tanulási lehetőségekhez, akik a munkaerő-piacon maradáshoz szükséges kompetenciák fejlesztésére szorulnak.

Tovább...


Módosult a Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében című felhívás

2018 február 28. Értesítjük a Tisztelt támogatást igénylőket, hogy módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében” című (GINOP-2.1.2-8.1.4-16 kódszámú) felhívás.

Tovább...


Megnyitott a Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása c. pályázat!

Magyarország Kormányának Felhívása a kis- és középvállalkozásoknak, a primer energiafelhasználás csökkentés, valamint megújuló energiaforrás-felhasználás növelése által az üvegházhatást okozó gázok kibocsátás csökkentésének megvalósítása érdekében.

Tovább...


Módosult a Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis és középvállalatok munkavállalói számára című felhívás

Értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis és középvállalatok munkavállalói számára ” című (GINOP-6.1.6-17 kódszámú) felhívás módosult. 2018 február 14.

Tovább...


Módosult a Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára című felhívás

Értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára ” című (GINOP-6.1.5-17 kódszámú) felhívás módosult. 2018 február 14.

Tovább...


Vállalati komplex infokommunikációs szolgáltatások támogatása

Webportál, webáruház, számítástechnikai eszközök! Vállalkozások hatékonysága, jövedelemtermelő képességének erősítése - akár 24 millió Ft vissza nem térítendő támogatás és kedvező kamatozású kölcsön kombinációjával. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege 1 millió és 24 millió Ft között, az igényelhető kölcsön összege 1,25 millió Ft és 37,5 millió Ft között lehet, úgy, hogy az igényelhető kölcsön összegének meg kell haladnia a vissza nem térítendő támogatás összegét. A vissza nem térítendő támogatás mértéke maximum a projekt elszámolható költségének 40%-a lehet.

Tovább...


Vállalkozásfejlesztési Hitel

Vállalkozásfejlesztési Hitel néven mikro-, kis- és középvállalkozások számára, melynek keretében csekély összegű (de minimis) támogatási kategóriában finanszíroz beruházásokat elsősorban ingatlanfedezet mellett.

Tovább...


Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogram termékdokumentációja

Tájékoztatjuk a Tisztelt Támogatást Igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Mikro-, kis és középvállalkozások versenyképességének növelése” című (GINOP-8.3.1-16 kódszámú) Hitelprogram termékdokumentációjában az alábbi módosítások történtek:

Tovább...
Kapcsolat

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal! Hívja telefonszámunkat hétköznaponként 9:00-17:00-ig.

+36 (20) 338-8189