• Danolem Group Kft.

  • +36 (20) 338-8189
    kapcsolat@kkvpalyazat.hu

  • Hétfő - Péntek:
    9:00 - 17:00
    Személyes tanácsadásra várjuk irodánkban.

Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogram termékdokumentációja

2017.12.20.

Gyártó és termelő eszközök beszerzésére, informatikai fejlesztésekre is felhasználható konstrukcióval vállalkozása a legújabb technológiákkal dolgozhat. Ez egyszerre teheti cégét hatékonyabbá, és emelheti profitot. További információért kattintson vagy keresse kollégáinkat.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Támogatást Igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Mikro-, kis és középvállalkozások versenyképességének növelése” című (GINOP-8.3.1-16 kódszámú) Hitelprogram termékdokumentációjában az alábbi módosítások történtek:

  • A hitelprogram keretösszege a hatályos Éves Fejlesztési Keret alapján 70 milliárd forintról 77 milliárd forintra emelkedett,
  • Felhívjuk a Támogatást Igénylők figyelmét, hogy a hitelkérelmek elbírálásakor a már korábban benyújtott, de a rendelkezésre álló keretösszeg kimerülése miatt tartaléklistára került igények kerülnek először elbírálásra. Tekintettel arra, hogy a felhívás esetében a beérkezett pályázatok forrásigénye meghaladta a rendelkezésre álló keretet, ezért a hitelkérelmek befogadását továbbra is szüneteltetjük.
Forrás: Szechenyi2020, 

További információért lépjen a "kapcsolat" menüpontra és vegye fel a kapcsolatot velünk!