• Danolem Group Kft.

  • +36 (20) 338-8189
    kapcsolat@kkvpalyazat.hu

  • Hétfő - Péntek:
    9:00 - 17:00
    Személyes tanácsadásra várjuk irodánkban.

Országosan megnyitott energetikai pályázatunk

2018.06.04.

A folyamatosan jelentkező gáz és villanyszámlák ideje lejárt! Az Európai Unió támogatásainak köszönhetően megújultak a közintézmények (Iskolák, Óvodák, Hivatalok), folyamatosan fejlesztenek a vállalkozások és már a lakosságnak is elérhetőek a támogatások. A folyamatosan jelentkező gáz és villanyszámlák ideje lejárt! Tudta, hogy egy átlagos családi ház évente ~ 400.000 Ft-ot költ energiára? Mit szólna ha csak a felét kellene fizetnie és 200.000 Ft-ot másra fordíthatna miközben több millió forinttal növeljük ingatlanja értékét?


A VEKOP-5.2.1-17 Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó visszatérítendő támogatással a teljes havi számlákat ki lehet váltani.

  • Hőszigeteléssel,

 

  • Nyílászáró cserével,

 

  • Napelemes rendszerrel


Fűtéskorszerűsítéssel akár 100%-os megtakarítás is elérhető!

A támogatás 5.000.000 Ft-ig csupán 10% önerővel biztosít keretet a tervezett beruházások finanszírozására.

Hasonlítsuk össze a jelenlegi rezsifizetést a szóban forgó támogatással:

  1. Jelenlegi energia számláit végtelenítve fizeti, mely soha nem fog megtérülni és havi kiadásai biztosan emelkedni fognak, miközben a rossz energetikai tényezők miatt kevesebbet ér ingatlanja.
  2. Ha pályázatból korszerűsít akkor növeli családi háza értékét, garantáltan felezi havi kiadásait és 15-20 év futamidő elteltével nem kell többet energiáért fizetnie.
  3. A kiváltáshoz összesen a korábban említett 10%-kal kell rendelkeznie ami maximum 500.000 Ft és nincs több sárga csekk.


Amennyiben érdeklik a részletek, és kíváncsi hogy igényelheti-e a támogatást jelentkezzen elérhetőségeinken!


Keressen minket bizalommal