• Danolem Group Kft.

  • +36 (20) 338-8189
    kapcsolat@kkvpalyazat.hu

  • Hétfő - Péntek:
    9:00 - 17:00
    Személyes tanácsadásra várjuk irodánkban.

Informatikai cégeknek - Digitális Jólét Pénzügyi Program - hitelprogram

2019.03.05.

Pályázzon velünk a „Digitális Jólét Pénzügyi Program- hitelprogram” -ra 0%-os, legfeljebb 200 millió forint összegű uniós forrású hitelt igényelhetnek digitális fejlesztéseikhez a hazai kis- és közepes, illetve startup vállalkozások. Az uniós forrásból, a hitelt – bizonyos kereteken belül - tárgyi eszköz beszerzésre, szolgáltatási tevékenységekhez kapcsolódó költségekre és díjakra, jogi, közjegyzői és szabadalmi költségekre, hazai kiállításon, vásáron való részvétel költségeire, külpiaci terjeszkedést segítő szolgáltatások vásárlására, a projekt szakmai megvalósításában közreműködő munkatársak személyi jellegű ráfordításaira, útiköltségre, kiküldetési költségre, vagy akár irodabérlésre is igénybe lehet venni. A hitelből finanszírozni tervezett projekteknek illeszkedniük kell a DJP stratégiai céljaihoz, a megvalósíthatóság és a finanszírozhatóság szempontjait mérlegelve.


A projekt megvalósulásának helyszíne a hitelt igénylő szervezet/vállalkozás bejegyzett magyarországi székhelye, telephelye vagy fióktelepe lehet. A megvalósulási helyszínnek a hitelkérelem benyújtásakor már bejegyzettnek kell lennie a cégkivonatban, illetve a Hiteligénylőről vezetett megfelelő nyilvántartásban, továbbá alkalmasnak kell lennie, illetve a projekt megvalósítása során alkalmassá kell válnia a projekt megvalósítására. (Preferáltan Közép-Magyarországi régió kizárva! )

A cég főtevékenységének Informatikai tevékenységnek kell lennie pl: szoftver fejleszés.

Az egyes tevékenységeknek - tekintet nélkül a megvalósítás helyszínére - minden esetben a vállalkozás fejlesztésére kell irányulnia. 

A Digitális Jólét Pénzügyi Program eredményeként várhatóan 300-350 hazai vállalkozás digitális termék- és szolgáltatás-fejlesztési projektje jut visszatérítendő pénzügyi támogatáshoz, segítve az érintett vállalkozások eredményes bekapcsolódását a digitális ökoszisztémába.

További kérdéseivel keressen minket bizalommal.