• Danolem Group Kft.

  • +36 (20) 338-8189
    kapcsolat@kkvpalyazat.hu

  • Hétfő - Péntek:
    9:00 - 17:00
    Személyes tanácsadásra várjuk irodánkban.

GINOP-5.3.17-21 KKV kapacitásbővítő támogatás 100 %-os támogatás

2021.10.14.

A program célja, a munkaerőintenzív gazdaságélénkítés, az egészségügyi járvány okozta első sokk után alkalmazkodni tudó vállalkozások támogatása, humán és termelési/szolgáltatási kapacitásaik visszaépítésében.

GINOP-5.3.17-21

KKV kapacitásbővítő támogatás

100 %-os támogatás

A program célja, a munkaerőintenzív gazdaságélénkítés, az egészségügyi járvány okozta első sokk után alkalmazkodni tudó vállalkozások támogatása, humán és termelési/szolgáltatási kapacitásaik visszaépítésében.

A GINOP-5.3.17-21 kódszámú KKV kapacitásbővítő támogatásra rendelkezésre álló forrás
13 739 381 973 Ft vissza nem térítendő támogatás.

 

A cél elérése érdekében a Magyar Államkincstár Magyarország kevésbé fejlett régióiban működő mikro-, kis- és középvállalkozások számára nyújt vissza nem térítendő támogatást a munkavállalói létszám növelése érdekében, a kapacitásbővítés költségeinek támogatásával.

 

Cég megfelelőség:

 

  •  Szerepelnie kell a köztartozásmentes adatbázisban
  • 1 teljes lezárt év
  • Utolsó éves átlagos statisztikai létszám 1 fő
  • Indulhatnak:  kettős könyvvitelt vezető jogi személyiségű gazdasági társaságok és non-profit gazdasági társaságok (113 – Korlátolt felelősségű társaság, 114 – Részvénytársaság, 116 – Közkereseti társaság, 117 – Betéti társaság, 226 – Külföldi vállalkozás magyarországi fióktelepe, 572 – 1 Nonprofit korlátolt felelősségű társaság, 573 – Nonprofit részvénytársaság, 575 – Nonprofit közkereseti társaság, 576 – Nonprofit betéti társaság) ii. kettős könyvvitelt vezető egyéni cégek (228 – egyéni cég) iii. szövetkezetek (121 Szövetkezet és 151 Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetek)

 

Magyarország Kormánya a járvány okozta első sokk utáni alkalmazkodáshoz segítséget kíván nyújtani a mikro-, kis- és középvállalkozások számára munkahelyteremtést célzó támogatás által.

 

A támogatás minimum 3 fő, maximum 25 fő foglalkoztatásához igényelhető. Az egy főre jutó támogatás maximális mértéke új munkavállalónként összesen legfeljebb 4. 000 000 Ft.

Támogatható a munkavállaló bérköltsége legfeljebb 8 hónapig (legfeljebb bruttó 309.000 Ft/fő/hó és az ehhez kapcsolódó szociális hozzájárulási adó), valamint a bérköltség 30% vagy 35% vagy 40%-át kitevő átalány, amely egyszerűsített költségelszámolás keretében eszközbeszerzésre, immateriális javak beszerzésére és kötelező tájékoztatásra és nyilvánosságra használható fel.

A támogatás keretében alkalmazott munkavállalók tekintetében 16 hónapos (legfeljebb 8 hónap támogatás + legfeljebb 8 hónap nem támogatott továbbfoglalkoztatási kötelezettség) határozott idejű, vagy határozatlan időre szóló munkaszerződés megkötése kötelező.

A pályázat benyújtásának kezdete: Elérhető. - 2021. december 31-ig.

 

Amennyiben szeretne cégével indulni, küldje el cége adatait és ingyenesen bevizsgáljuk, továbbá a pályázat írásában állunk rendelkezésére.



Tájékozodni az aktuális pályázatokról a weboldalunkon: http://kkvpalyazat.hu/hirek.php , illetve facebook oldalunkon https://www.facebook.com/KkvPalyazat  tud, aminek a követésével  folyamatosan értesülhet az aktuális pályázati támogatásokról.

További kérdés esetén keressenek  minket bizalommal.

Üdvözlettel,
KKVPÁLYÁZAT.Hu Csapata
kapcsolat@kkvpalyazat.hu